Nursery School

& Multipurpose hall 

Η κεντρική ιδέα του κτηρίου έχει ως σημείο αναφοράς την παιδική κούνια περιβεβλημένη από ένα ημιδιαφανές ύφασμα που ορίζει έναν χώρο προστασίας και ασφάλειας του παιδιού από εξωτερικά στοιχεία, διατηρώντας την επαφή και τη σχέση με το περιβάλλον.

Δύο μορφολογικά παρόμοια κελύφη, ένα εσωστρεφές για τον βρεφονηπιακό σταθμό στο ισόγειο και ένα εξωστρεφές για τον χώρο πολλαπλών δραστηριοτήτων στον πρώτο όροφο.

Διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός σχεδιασμού δημοτικής βρεφονηπιακής μονάδας και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στον Δήμο Διονύσου Αττικής - 3ο Βραβείο

International architectural competition - 3rd Prize

Διοργάνωση / Organisation: Hellenic Institute of Architecture & Alumil, 2018

Show More

The building concept refers to the semi transparent textile of the cradle which defines a space of safety and protection preserving its contact with the external environment.

Two morphologically similar shells, the introvert one for the nursery school on the ground floor and the extrovert one for the multipurpose hall on the first floor.

ΚΑΤΟΨΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ

ΚΑΤΟΨΗ ΟΡΟΦΟΥ

ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΟΨΗ

ΔΙΑΜΗΚΗΣ ΤΟΜΗ

ΑΞΟΝΟΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΩΡΟΥ ΝΗΠΙΩΝ

ΑΞΟΝΟΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΩΡΟΥ ΒΡΕΦΩΝ

ΑΞΟΝΟΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΤΗΡΙΟΥ

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2020 by Loopo Studio

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now